Tiimillämme on vankka ja monipuolinen kokemus kaupallistamisen eri osa-alueilta. Arvokasta osaamista asiakkaidemme käyttöön tuovat myös eri alojen asiantuntijat, tutkijat, muotoilijat ja muut kumppanit, joiden kanssa teemme yhteistyötä.

Esittelyt

Lassi on luonut asiakkaidensa ja tiimiensä kanssa uutta digitaalista liiketoimintaa ja uudenlaisia palveluita yli 22 vuoden ajan niin Suomessa kuin Hollannissakin. Lassi on työskennellyt Solitan johtoryhmässä ja Sanoman digijohtoryhmässä, konsultoinut innovaatioiden kaupallistamisesta kansainvälisiä suuryrityksiä, ja perustanut media- ja konsulttiyrityksiä. Vapaaehtoistyötä Lassi tekee Sylva ry:n hallituksen puheenjohtajana ja Team Rynkeby – God Morgonin Helsingin pyöräilyjoukkueen kapteenistossa.

Lassi Kurkijärvi
CEO
+358447582379
lassi.kurkijarvi@proof.fi

Tommi on työskennellyt 24 vuotta monipuolisissa strategiakonsultoinnin, liiketoimintakehityksen, myynnin, markkinoinnin, tutkimuksen, kansainvälistymisen, palvelumuotoilun ja digitalisaation parissa Suomessa, Hollannissa ja Unkarissa. Tommi on ollut SEKin ja Franticin strategiajohtajana, Googlen ja Finpron asiantuntijatehtävissä, Satama Interactiven digikonsulttina ja HKKK:n tutkijana. Tommi on ollut mukana aktiivisesti myös IAB:n Suomen ja Kauppakamarin luottamustoimissa.

Tommi Pelkonen
Senior Advisor
+358405050821
tommi.pelkonen@proof.fi

Johannalla on 16 vuoden monipuolinen kokemus markkinatutkimusalalta ja sitä ennen myynnin ja markkinoinnin tehtävistä kansainvälisissä ICT-yrityksissä. Johanna on tehnyt paljon tutkimusprojekteja B2B asiakkaille eri toimialoilta sekä kansainvälisiä hankkeita, joissa tutkimusta on hyödynnetty asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen.

Johanna Toivonen
Senior Advisor
+358505550455
johanna.toivonen@proof.fi

Petri on työskennellyt brändäyksen ja markkinoinnin asiantuntijatehtävissä yli 35 vuotta suunnittelijana, strategiajohtajana, mainostoimisto PHS/TBWA:n toimitusjohtajana ja vuodesta 2010 Proofin perustamiseen asti yrittäjänä. Petriltä ilmestyi kirja Brändi & Business vuonna 2014. Luomuelintarvikkeita kehittävän ja markkinoivan Knehtilän Luomutuote Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

Petri Uusitalo
Senior Advisor
+358500505424
petri.uusitalo@proof.fi

Proof Advisory on osa Salomaa Yhtiöitä. Käytössänne on tarvittaessa ryhmän koko luovan työn, median ja datatieteiden osaaminen

Dagmar Voitto Kaski

Oletko kiinnostunut liittymään Proofiin tiimiin? Lähetä CV ja avoin hakemus täällä

Rekisteriseloste työnhakijoille